team 29er bo wielkość ma znaczenie portal rowerowy
    • Rowery
    • Ramy
    • Amortyzatory
    • Koła
    • Opony i dętki
    • Osprzęt
    • Inne
  • Testy
    • Testy - Rowery
    • Testy - Ramy
    • Testy - Amortyzatory
    • Testy - Koła
    • Testy - Opony i dętki
    • Testy - Osprzęt
    • Testy - Inne
    • Testy - Odzież rowerowa
    • Testy - Bikepacking
  • Relacje z imprez
  • Gravel
  • Ultramaratony
  • Fatbike
  • Katalogi
baner giant

Osprzęt

Test licznika rowerowego z GPS Meilan M2 Oval

Fatbike
Osprzęt
27/08/2022

oval1

Jak szybko jadę, ile kilometrów już przejechałem, w jakim czasie i czy te wyniki pozwolą mi na pobiciu KOM-ów ustanowionych przeze mnie na segmentach Stravy? Myślę, że nie tylko ja zadaję sobie takie pytanie podczas jazdy rowerem po wytyczonych trasach. Odpowiedzi na powyższe pytania udzielić może licznik rowerowy z nawigacją GPS, który zbiera dane związane z naszą aktywnością i zapisuje ślad naszej jazdy. Dzięki uprzejmości firmy Revolttech na kokpicie mojego roweru zawitał licznik rowerowy Meilan M2 Oval.

Czytaj więcej: Test licznika rowerowego z GPS Meilan M2 Oval

Geosmina 2022 - nowa kolekcja toreb bikepackingowych

Fatbike
Osprzęt
09/07/2022

Geosmina 001

Geosmina reklamuje się jako marka tworząca produkty dla bikepackerów projektowane przez bikepackerów. Zupełnie nowa kolekcja na 2022 zapowiada się bardzo interesująco. Zatem przyjrzyjmy się jej bliżej.

Informacja prasowa

Czytaj więcej: Geosmina 2022 - nowa kolekcja toreb bikepackingowych

Transport tłuściocha - temat długi jak rzeka

Fatbike
Osprzęt
12/01/2019

Transport Tlusciocha How to

Łatwiej słoń przeciśnie tłuste dupsko przez ucho igielne niż właściciel fatbika przewiezie wygodnie i bezpiecznie swój rower. Prawda czy fałsz?

Jak zwykle odpowiedź leży gdzieś pomiędzy 5 i szóstą, tłustą fałdą na moim brzuchu. Nie ma lekko, wręcz jest całkiem grubo.

Czytaj więcej: Transport tłuściocha - temat długi jak rzeka

Jaja jak berety, czyli jak zjeść zęby od Banless

Fatbike
Osprzęt
27/08/2018

Banless Oval 1Pamiętacie zakazane teksty z dzieciństwa? "Gdzieś daleko w Himalajach słoń powiesił się na jajach.Teraz wisi se na trąbie i jajami drzewo rąbie". Ja sobie wnet przypomniałem, gdy tuż przed wspinaczką na szczyt Śnieżki otrzymałem jajowate zębatki. Normalnie jaja jak berety...

Czytaj więcej: Jaja jak berety, czyli jak zjeść zęby od Banless

Bikepacking: Gorilla Cage

Fatbike
Osprzęt
27/02/2018

prod monkii gorilla cage 4 wrBikepacking to jedno z cześciej wklepywanych haseł w googlach, oprócz "gravel". Prawda jest jednak taka, że nieodłącznym towarzyszem bikepackingowych wyryp są także fatbajki.

Czytaj więcej: Bikepacking: Gorilla Cage

Mocny chwyt

Fatbike
Osprzęt
17/09/2017

WTB101

Oryginalne chwyty w moim tłuściochu okazały się być bardzo kiepskie i notorycznie zjeżdżały. Chyba nie muszę mówić jak to jest irytujące, zwłaszcza podczas zawodów, do tego czterodniowych. Tym bardziej ucieszyłem się, kiedy dostałem do testu markowy produkt, jakim niewątpliwie są gripy WTB. W dodatku z oryginalnym patentem nazwanym PadLoc. Co jest w nich niezwykłego?

Czytaj więcej: Mocny chwyt

Kaca 2-B-less zalej mlekiem

Fatbike
Osprzęt
11/12/2016

Fat Tubeless 10Czas zimy, to rozmowy przy kominku, papucie na nogach i Last Christmas by Dżordż Majkel, lecący dziarsko z vinylu gdzieś tam w bekgrałndzie. Dziś będzie mowa o zalewaniu i uszczelnianiu...Będzie wesoło.

Czytaj więcej: Kaca 2-B-less zalej mlekiem

Mucky Nutz dla grubasów

Fatbike
Osprzęt
02/12/2014

P9260690

Mamy już zimę za oknem, na razie tylko bardziej mroźną niż śnieżną. Ale gdy przyjdzie opad, warto wyposażyć naszego tłuściocha w podstawowy zestaw ochronny, jaki oferuje od tego sezonu Mucky Nutz!

Czytaj więcej: Mucky Nutz dla grubasów

On-One Carbon Fatty Fork

Fatbike
Osprzęt
24/06/2014

FOOOCFAT P5

Aż połowę lżejsza i tylko połowę droższa alternatywa dla stalowego widelca, idealnie pasująca do ramy tego samego producenta.

Czytaj więcej: On-One Carbon Fatty Fork

baner rocdaylogo bikeman5 trezado240tygu 240

Fenwicks … i wszystko czyste

Fenwicks 10Z produktami Fenwicksa spotkałem się ponad rok temu. Choć mam już dawno za sobą łatwowierność w olśniewające pokazy oraz reklamę i dość sceptycznie podchodzę do wszelkich wystrzałowych wynalazków, to, to co pokazują chłopcy z AJ'S wzbudziło moje głębsze zainteresowanie. A szczególnie pianka do czyszczenia napędu.

Ryszard Biniek

Czytaj więcej: Fenwicks … i wszystko czyste

NAPISZ DO NAS

KRS: 0000475626

Kontakt z redakcją:

info@team29er.pl
logofooter

Ryszard Biniek: r.biniek@team29er.pl

Tadeusz Pietrzak: t.pietrzak@team29er.pl

Michał Śmieszek: m.smieszek@team29er.pl

Artur Drzymkowski: a.drzymkowski@team29er.pl

Bartosz Bidas: b.bidas@team29er.pl

Maciej Paterak: m.paterak@team29er.pl

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.

Ok Odmawiam
Dalsze informacje