team 29er bo wielkość ma znaczenie portal rowerowy
    • Rowery
    • Ramy
    • Amortyzatory
    • Koła
    • Opony i dętki
    • Osprzęt
    • Inne
  • Testy
    • Testy - Rowery
    • Testy - Ramy
    • Testy - Amortyzatory
    • Testy - Koła
    • Testy - Opony i dętki
    • Testy - Osprzęt
    • Testy - Inne
    • Testy - Odzież rowerowa
    • Testy - Bikepacking
  • Relacje z imprez
  • Gravel
  • Ultramaratony
  • Fatbike
  • Katalogi
baner giant

Testy

Test opon DURO "BIG D" - nie tylko dla orłów

Fatbike
Testy
19/07/2017

Test opon Duro BigD 1Mają być uniwersalne, mają być tanie, mają być lekkie, mają być zwijane, mają być....no do wszystkiego - do tańca i do różańca. Tłuste kapcie do mojego fata. Rzuconą rękawicę podjął przedstawiciel znanej marki DURO, który przesłał komplet "BIG D". Dadzą radę?

Czytaj więcej: Test opon DURO "BIG D" - nie tylko dla orłów

Tłusty charakterek - test opon Deli Tire Big Buddy

Fatbike
Testy
25/05/2017

deli6

Opony do Fat Bike'a to bolesny temat dla portfela, więc każda nowość w przystępnej cenie wzbudza zainteresowanie. Takim produktem niewątpliwie są gumy Deli Tire 4.0 indonezyjskiego producenta, którego produkty od niedawna są dostępne na europejskim rynku. 

Czytaj więcej: Tłusty charakterek - test opon Deli Tire Big Buddy

Test Opon Vee Phat Katana

Fatbike
Testy
11/04/2017

Test Opon Vee Phat Katana 01

Ostra jak japoński kozik do obierania kości i fruktów. Co to, lub kto to? Na pewno nie moja żona, choć ostrości jej nie umniejszam. Tym razem to tłusta guma. Vee Rubber Phat Katana! Yaamaamotooo Banzaaai.....

Czytaj więcej: Test Opon Vee Phat Katana

Test Head Randall II - mocna głowa na tlustym karku

Fatbike
Testy
06/04/2017

Head Randall Test 1Co by tu wymyślić, żeby dobrze się sprzedało, było zgodne z misją firmy oraz wyraźnie kojarzyło naszą markę z zimą?...I żeby nie były to znowu narty... - padło pytanie konkursowe podczas "brifingu" w europejskiej centrali Head.

Czytaj więcej: Test Head Randall II - mocna głowa na tlustym karku

Test roweru Monteria Fat Bike 2.0

Fatbike
Testy
14/03/2017

monteria fatbike

Dostaniesz grubasa do testu. Z Przasnysza. Czyżbym czegoś nie wiedział? I rzeczywiście, nie miałem pojęcia o istnieniu firmy Monteria, a tym bardziej, że w ofercie ma Faty. Zaciekawiony oglądam specyfikację flagowca, która sugeruje, iż mamy do czynienia raczej z entry-levelowym sprzętem. Do tego brak geometrii na stronie i już, jak łatwo przewidzieć, moje nastawienie trudno nazwać optymistycznym.

Czytaj więcej: Test roweru Monteria Fat Bike 2.0

Test opon Schwalbe Jumbo Jim

Fatbike
Testy
04/03/2017

Schwalbe Jambo Jim 06 r

Opony Schwalbe Jumbo Jim aktualnie oferowane są w trzech rozmiarach: 4, 4.4 i 4.8 cala, przy czym rozmiar 4.4 dopiero od niedawna wzbogacił kolekcję i pośrodkuje możliwości tej gumy, między sprawdzonym standardem 4.0, a obszernym prawie 5 calowym kapciem.

Czytaj więcej: Test opon Schwalbe Jumbo Jim

Test opon Maxxis Minion FBF / FBR

Fatbike
Testy
16/01/2017

maxxis minion 13

Po długim okresie użytkowania kultowych Mamoothów, postanowiłem wziąć rozbrat z Maxxisem. Czterocalowa guma o uniwersalnym bieżniku, przestała już być czymś wyjątkowym. Jednakże powrót producenta z nowym, tłustym ogumieniem, bardzo szybko wpłynął na zmianę mojej decyzji i tak oto historia zatoczyła koło.

Czytaj więcej: Test opon Maxxis Minion FBF / FBR

Test opon Vee Rubber ICE GOLEM

Fatbike
Testy
05/12/2016

Test Vee Rubber IceGolem 11
"Z oddali to co wielkie, swój ogrom traci w mig. Dawny strach co ściskał gardło, na zawsze wreszcie znikł. Zobaczę dziś czy sił mam dość, by wejść na szczyt, odmienić los i wyjść za krat, jak wolny ptak. O tak!"

Czytaj więcej: Test opon Vee Rubber ICE GOLEM

Gdy 10 biegów i 36T to za mało...Test - Sunrace 11Sp

Fatbike
Testy
27/09/2016

Test SunRace 11sp 08

Fatbajki, to takie dziwne rowery, które uwielbiają być obwieszane najnowszymi rozwiązaniami, szczególnie takimi poprawiającymi humor właściciela oraz właściwości jezdne. Napęd to jeden z koronnych przykładów. Kolej na "konia z 11-rzędem"!!!

Czytaj więcej: Gdy 10 biegów i 36T to za mało...Test - Sunrace 11Sp

Gdy 36T to za mało - test napędu SunRace Driven

Fatbike
Testy
20/09/2016

Test Sunrace Kaseta MX3 40T42T 07

Przesiadając się na fatbajka bardzo szybko można dostrzec pewną ogólną prawidłowość - jak się nie ma łydy, płuc jak miechy...i/lub odpowiedniej kasety z tyłu to se nie polatasz bracie!

Czytaj więcej: Gdy 36T to za mało - test napędu SunRace Driven

Test roweru Cube Nutrail

Fatbike
Testy
15/08/2016

Cube nutrail 1

Cube Nutrail to moja pierwsza maszyna na tłustym kole. Kiedy tylko dostałem go w swoje ręce, natychmiast zafundowałem mu róg obfitości warunków terenowych. Czy jest coś, co może zatrzymać sześciennego fata?

Czytaj więcej: Test roweru Cube Nutrail

Test fata Giant Momentum iRide Rocker

Fatbike
Testy
30/06/2016

momentum test fatbike glowne Prawdę powiedziawszy, na możliwość testowania tego roweru czekałem ze szczególną niecierpliwością. Byłem pełen wątpliwości jak on wypadnie, przede wszystkim dlatego, że miał to być mój pierwszy raz na facie, a jak ogólnie wiadomo, ten pierwszy raz liczy się najbardziej.

Czytaj więcej: Test fata Giant Momentum iRide Rocker

Strona 2 z 4

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
baner rocdaylogo bikeman5 trezado240tygu 240

Test amortyzatora RST CHAMP 29

http://www.test.rowery650b.eu/images/stories/Sprzet/Testy/RST_CHAMP29/Champ29_3_resize.jpgChamp, nowy „tap madl” tajwańskiego producenta, umieszczony na szczycie oferty nad modelem F1RST, okazał się dla mnie pewnym zaskoczeniem. To mój pierwszy bezpośredni kontakt z produktem RST od... chyba dziesięciu lat, kiedy to przez chwilę ujeżdżałem któryś z podstawowych sprężynowców tej marki.

Marek Kawecki

Czytaj więcej: Test amortyzatora RST CHAMP 29

NAPISZ DO NAS

KRS: 0000475626

Kontakt z redakcją:

info@team29er.pl
logofooter

Ryszard Biniek: r.biniek@team29er.pl

Tadeusz Pietrzak: t.pietrzak@team29er.pl

Michał Śmieszek: m.smieszek@team29er.pl

Artur Drzymkowski: a.drzymkowski@team29er.pl

Bartosz Bidas: b.bidas@team29er.pl

Maciej Paterak: m.paterak@team29er.pl

Na naszej stronie internetowej używamy plików cookie. Niektóre z nich są niezbędne dla funkcjonowania strony, inne pomagają nam w ulepszaniu tej strony i doświadczeń użytkownika (Tracking Cookies). Możesz sam zdecydować, czy chcesz zezwolić na pliki cookie. Należy pamiętać, że w przypadku odrzucenia, nie wszystkie funkcje strony mogą być dostępne.

Ok Odmawiam
Dalsze informacje